Beste cryptocursussen in Nederland

Een crypto cursus kan je goed op weg helpen bij crypto traden. Wil jij succesvol beginnen met crypto? Start dan met een crypto cursus vergelijken. Er zijn veel crypto cursussen te vinden. Zo is er de crypto cursus Corné Marchand, de cursus Daytraden voor beginners crypto van Doopiecash en de X10 met crypto cursus van Harm van Wijk.

Inhoud

Wat is de beste crypto cursus voor beginners?

Geld verdienen met Bitcoin en cryptocurrency (altcoins) gebeurt steeds meer. Een gratis cursus crypto cursus kan je helpen succesvol je weg te vinden, maar op de lange termijn heb je toch wel iets meer nodig. In dit artikel zetten we de belangrijkste cursussen voor je op een rijtje. Daarna kun jij pas echt starten met geld verdienen met de beste cryptocursus voor beginners.

Welke crypto cursus is de beste van Nederland?
Welke crypto cursus is de beste?

Corné Marchand

Corné Marchand biedt de Cryptonite cursus aan. Hij stelt dat 99% van de mensen die in crypto handelt op den duur geld verliest. In zijn cursus vertelt hij je wat cryptocurrencies zijn en hoe je succesvol in crypto kunt handelen. Hij schermt met de term “crypto gems”. Daarmee bedoelt hij cryptocurrencies die nu nog onbekend zijn bij het grote publiek en dus een waardevolle investering kunnen zijn.

Doopie cash

De Doopie cash cursus is zeer bekend in Nederland. Het geeft les in daytraden op cryptobeurzen. Onder meer het programma PureLuxe heeft een uitzending aan Doopie cash gewijd. Voor daytraders is het een kleine stap om over te stappen op crypto. Voor beginners is dat wat lastiger, omdat achtergrondkennis ontbreekt.

x10 met crypto

Harm van Wijk is al jarenlang bekend als topbelegger en eigenaar van het platform Beleggen.com. Hij heeft de cursus x10 ontwikkeld, in samenwerking met Jan Robert Schutte. Zij stellen dat je met hun cursus je inleg x10 kunt doen in een jaar tijd. Leg je dus € 1.000 in, dan zou dat over een jaar € 10.000 kunnen zijn. Herhaal je dat twee keer, ben je in drie jaar miljonair. Een mooie cursus, gebouwd door mensen met verstand van zaken. Echter is het wel een dure cursus. Bekijk hem hier.

Cryptocommunity

De cursus van Cryptocommunity kom je minder vaak tegen, maar is wel een waardevolle cursus. Zeker voor beginners. Wil jij veilig starten met crypto? Dan leer je in deze cursus hoe je je portfolio beheert, hoe je slim investeert en hoe je ontdekt welke crypto’s kunnen gaan stijgen. Bij de cursus krijg je de Crypto Portfolio Tracker ter waarde van € 249 cadeau. De Cryptocommunity biedt je bovendien een platform waar je 24/7 terecht kunt met je vragen. Ontdek hier meer over Cryptocommunity.

De beste cursus van dit moment

Toch kan er maar één de beste zijn. Als we alle cursussen met elkaar vergelijken, sociale media volgen en de ervaringen lezen, komen we tot de conclusie dat de Crypto Masterclass veruit de beste crypto cursus voor beginners is. We vertellen je er graag meer over.

Crypto Masterclass

De Crypto Masterclass is een crypto cursus van AllesOverCrypto, een zeer populaire website over Bitcoin en cryptocurrency. Op de website vind je veel gratis crypto advies, maar zij geven ook een cursus uit. Dit is met afstand de beste cryptocurrency cursus voor beginners. In hun crypto en trading academy leren de makers van AllesOverCrypto je alle ins en outs van cryptocurrency. Ze geven antwoord op een veelvoud aan vragen, zoals:

  • Hoe leer ik crypto traden?
  • Hoe werkt cryptomunten?
  • Wat houdt crypto in?
  • Hoe kan ik geld verdienen met crypto?
  • Moet ik over crypto traden belasting betalen?

De Crypto Masterclass is eigenlijk een verzameling van de beste producten die AllesOverCrypto heeft uitgegeven. Het bevat niet alleen een cursus, maar ook het felbegeerde Crypto Portfolio én een hele stapel e-books over crypto.

Cryptocurrency

Crypto cursus

In hun crypto cursus leren de makers van AllesOverCrypto je stap voor stap hoe je handelt in cryptocurrencies. Na het volgen van de crypto cursus kun je zelfstandig cryptomunten kopen en verkopen. Maar belangrijker is: je snapt de achterliggende technologie van de blockchain.

De Crypto Masterclass is zeer populair. Sinds ze werd gelanceerd is de cursus veelvuldig verkocht en in binnen- en buitenland verdienen veel cursisten nu serieus geld met de kennis die ze hebben opgedaan.

Crypto Portfolio

Naast de cursus krijg je ook het Crypto Portfolio. Dit Crypto Portfolio presenteert je de top 10 cryptomunten om op dat moment in te stappen. Het portfolio is dus een levend document, want er volgen regelmatig aanpassingen. Zo mis je niets en ben je nooit meer te laat om stevig te investeren in potentiële crypto’s. Wil je meer weten over het Crypto Portfolio? Het is ook los van de Crypto Masterclass aan te schaffen (handig als je even kennis wil maken met AllesOverCrypto). Klik hier voor meer informatie.

Crypto Signals

Nooit meer buiten de boot vallen? Dan heb je mazzel, want met crypto signals krijg jij aan- en verkoopsignalen van de crypto’s in je portfolio. Zo weet je precies wat het beste in- en uitstapmoment is zonder dat je zelf analyses hoeft te maken! De makers van AllesOverCrypto laten je gewoon over hun schouders mee kijken.

Crypto e-books

De ontwikkelingen binnen crypto traden gaan razendsnel. Nieuwe munten volgen elkaar in rap tempo op en het is belangrijk om je kennis op peil te houden. Ook daar voorziet de Crypto Masterclass goed in. Dankzij een breed scala een crypto e-books kun je de theorie goed blijven volgen en hoef je nooit meer achter de feiten aan te lopen.

Crypto cursus van AllesOverCrypto gaat jou helpen succesvol in crypto te traden.
Crypto cursus van AllesOverCrypto gaat jou helpen succesvol in crypto te traden.

Over AllesOverCrypto

Met wie ga je in zee? De complete Crypto Masterclass kost veel geld en dus wil je weten aan wie je straks bent overgeleverd. Wees gerust, want de makers van AllesOverCrypto weten waar ze het over hebben. Alleen al hun Crypto Portfolio is goud waard (bekijk het hier en schaf het desnoods aan voor je de cursus koopt). AllesOverCrypto loopt in de Benelux voorop qua kennis op het gebied van cryptocurrency.

De experts van AllesOverCrypto hebben al vele successen op hun naam staan. Zo ontdekten zij als eerste de immens populaire crypto’s AntShares (NEO) en Raiblocks (NANO). Een investering van € 100 had je intussen al ruim € 100.000 kunnen opleveren. Als dat de moeite niet waard is…

NANO Railblocks werd door AllesOverCrypto als eerste opgepakt in de Benelux.
NANO Railblocks
Ook NEO werd door AllesOverCrypto aanbevolen.
NEO

Wat kost de Crypto Masterclass?

De Crypto Masterclass kost € 1997. Je krijgt dan toegang tot de uitgebreide cursus waarin je alles gaat leren over crypto traden. Bij de Masterclass krijg je echter ook een gratis abonnement op het Crypto Portfolio (ter waarde van € 97), een heleboel e-books (waarde van enkele honderden euro’s) en waardevolle hulp en begeleiding bij het crypto traden.

€ 1997 voor een cursus is veel geld. Gelukkig kunnen wij je 50% korting aanbieden, waardoor de cursus € 997 kost. Die korting krijg je door je aan te melden voor ene gratis cursus, ook van AllesOverCrypto. Dat is een groot voordeel, want los van 50% korting, maak je ook alvast kennis met de experts.

Cursus van waarde nu gratis te volgen

We snappen heel goed dat de Crypto Masterclass een duur product is. En hoewel een zelfde investering in crypto je bijna miljonair had kunnen maken, wil je wet weten waar je aan toe bent. Om die reden is een andere cursus van grote waarde nu gratis te volgen. In deze Bitcoin trading leggen twee experts van AllesOverCrypto je van alles uit over de Bitcoin en hoe je hier geld aan kunt verdienen (zelfs nu nog). Meld je aan en volg de gratis cursus. Aan het eind ervan weet je precies wat de heren je te bieden hebben en kun je altijd nog besluiten de Crypto Masterclass te gaan volgen.

Gratis Bitcoin Cursus

Leave a Reply

Your email address will not be published