Crypto portfolio. De 10 beste crypto’s van nu.

Hoe zet je een sterk crypto portfolio op? Als je wil investeren in cryptocurrencies, heb je volop de keuze. Dat is enerzijds mooi, maar anderzijds ook vervelend. Wat uit die duizenden munten moet jij steeds weer die paar kiezen die gaan groeien. Een stevig crypto portfolio kan veel winst genereren. Een zwak portfolio, slecht samengesteld, zorgt voor het verlies van je inleg.

Hoe zet je een goed crypto portfolio op? We leren je het in dit artikel. Ook helpen we je op weg met een voorbeeld portfolio.

Inhoud

Investeren in cryptocurrency

Je moet nooit zomaar investeren in cryptocurrency. Het is belangrijk om te weten waar je mee bezig bent en je aanschaf te monitoren. De beste manier om dat gecontroleerd te doen is door middel van een degelijk crypto porfolio.

Crypto portfolio

Wat is een crypto portfolio?

Een crypto portfolio is niets meer dan alle cryptocurrencies die iemand in bezit heeft. Een crypto portfolio is dus heel persoonlijk en afhankelijk van de beheerder. Er zijn crypto traders met zeer uitgebreide portfolio’s, maar ook crypto traders met een vrij specifiek portfolio. Beide hebben voor- en nadelen.

Uitgebreid portfolio

Een uitgebreid portfolio is een crypto portfolio dat uit honderden cryptomunten bestaat. De crypto trader die een uitgebreid portfolio hanteert, zit er bovenop. Nieuwe munten worden bekeken en geanalyseerd en al dan niet opgenomen in de steeds verder groeiende portfolio.

Voordelen

  • Een uitgebreid portfolio is zeer gespreid;
  • Meer kans dat je potentiële successen vroegtijdig aankoopt;
  • Doordat je winst maakt, kun je veel nieuwe crypto aankopen.

Nadelen

  • Het vergt tijd en inspanning om een groot portfolio te onderhouden;
  • De kans bestaat dat je te laat bent om bepaalde munten aan te kopen en te verkopen.
Uitgebreid crypto portfolio.

Specifiek portfolio

Een specifiek portfolio laat zien dat de cryptotrader kritisch is en alleen kwaliteit in zijn portfolio wil hebben. Daar koopt hij groots op in.

Voordelen

  • Een specifiek portfolio heeft meer aandacht gekregen;
  • De gekochte munten zijn grondig geanalyseerd;
  • Omdat er groot is ingekocht, kan de winst heel hoog zijn.

Nadelen

  • Als een crypto niet stijgt, is dat zonde van het vele werk;
  • Je kunt kansen missen met een specifiek portfolio.
Specifiek cryptocurrency portfolio.

Verschil tussen uitgebreid en specifiek crypto portfolio

Stel dat je € 1.000 te besteden hebt aan cryptocurrencies. In een uitgebreid portfolio zou je bijvoorbeeld 50 munten van € 20 kopen. Zeker nieuwe munten zijn nog goedkoop in aanschaf en door 50 verschillende cryptp’o’s te kopen, spreid je je kansen. Maar in een specifiek portfolio kies je ervoor om grondig onderzoek te doen en koop je misschien 5 munten voor € 200 of 10 munten voor € 100. Het aantal munten is minder, het volume hoger.

Wat is een goed crypto portfolio?

Wanneer je begint met cryptocurrency is een specifiek portfolio aan te raden. Je houdt daarmee immers meer het overzicht en kunt steeds bij- en verkopen. Je kent je weg op de beurzen en weet van A tot Z wat je coins inhouden, welke techniek er aan de grondslag ligt en wat je van de toekomst kan verwachten.

Hoe kom ik aan een cryptocurrency portfolio?

Een crypto portfolio moet groeien. Dat heb je niet van de ene op de andere dag. En dat is maar goed ook, want daarmee kun je een kat in de zak kopen. Het gebeurt vaak dat enthousiaste beginners op de cryptomarkt zomaar wat munten kopen. Binnen een week zijn die munten dan al vaak in waarde gezakt. Dat is niet leuk en regelmatig reden voor de trader om het op te geven. En dat is jammer, want er liggen juist zoveel kansen op de cryptomarkt.

Wat kan helpen is een voorbeeldportefeuille. Een overzicht van een aantal munten die het goed doen en goed zullen gaan doen. Gelukkig zijn er experts die een dergelijk portfolio graag met je delen.

Wil jij succes hebben? Dan kun je het best crypto portfolio een kans geven.

Meekijken met de experts binnen een voorbeeld crypto portfolio.

Wat biedt het Crypto Portfolio?

In het portfolio worden steeds de 10 cryptomunten met de meeste potentie aan je gepresenteerd. Het gaat om kleine munten waarvan nog maar weinig mensen het bestaan kennen. Dat biedt volop mogelijkheden in de toekomst.

Het Crypto Portfolio is eigendom van AllesOverCrypto. Deze experts hadden al eerder succes met het vinden van potentiële crypto. Zij leidden mensen naar NEO en NANO. Sterker nog: wie het Crypto Portfolio enige tijd geleden had gebruikt had met een investering van slechts € 100 in NANO en NEO intussen ruim € 100.000 verdiend!

Gelukkig biedt de cryptomarkt volop kansen. In het Crypto Portfolio worden steeds weer nieuwe munten toegevoegd en verwijderd. Je betaalt eenmalig € 97 en hebt de rest van je leven toegang tot alle updates. Dagelijks kopen veel mensen het Crypto Portfolio om te bouwen aan hun eigen portfolio. Ben jij de volgende?

Crypto Portfolio

Leave a Reply

Your email address will not be published